مصرف گوشت قرمز را محدود کنید و از خوردن گوشت های سرخ کرده بپرهیزید. مصرف گوشت قرمز (گوشت گاو، بره، خوک و اسب) و گوشت فرآوری شده (گوشت کنسرو شده با نمک یا محصولات گوشتی حاوی مواد نگهدارنده مانند کالباس، سالامی، سوسیس و...) به طور قابل توجهی خطر سرطان کولورکتال (روده بزرگ) را افزایش می دهد. موسسه جهانی پژوهش های جهانی سرطان و موسسه پژوهش سرطان آمریکا پیشنهاد می کند مصرف گوشت قرمز را به 500 گرم در هفته کاهش دهید. اگر وعده های گوشتی متوسط باشد، حدود 5 وعده در هفته خواهد شد