تخمهای هندوانه را چطور برشته کنیم
تخمهای هندوانه را کاملا آبکشی کرده و بگذارید خشک شوند. دانهها را یک شب در آب بخیسانید. چند روز صبر کنید تا دانهها جوانه بزنند. پوست رویی ِ سفت و سیاه را از دانه جدا کنید، سپس مغزها را در فر یا زیر آفتاب خشک کنید. مغزها را در سینی فر پخش کرده و کمی روغن زیتون به آنها بپاشید و کمی هم نمک بزنید و در درجهی ۳۲۵ فارنهایت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را برشته کنید. بگذارید خنک شود و بعد به عنوان یک اسنک سالم و مقوی نوش جان کنید. میتوانید کمی پودر دارچین هم بزنید یا ترکیبی از آبلیمو و فلفل قرمز روی مغزهای برشته شده بریزید تا طعمدارتر شوند.
-
- - قرص وایمکس 100% طبیعی و گیاهی vimax 2017
موضوع:
بازدید: 99
بازدید: 99